Opzoek naar een
nieuwe auto?

We proberen het altijd: voor iedereen de ideale Koot Automotive waardige auto in ons assortiment hebben. Ongeacht de smaak of het budget. 

 

Desondanks zijn we ervan overtuigd dat uw droomauto ergens tekoop staat. Wij helpen u deze te vinden.

Help mij met zoeken.

Auto verkopen?

consignatieverkoop - Wij verkopen uw auto.

Koot Automotive biedt u de mogelijkheid uw auto in de vorm van consignatie te verkopen. Een consignatie verkoop van een auto kan een interessante manier zijn om uw auto te verkopen. Als u uw auto inruilt of verkoopt aan handelaren krijgt u meestal een lagere prijs voor de auto. 

Werkwijze

Als u uw auto bij autobedrijf Koot Automotive in consignatie wilt plaatsen krijgt de auto een plaats in onze online showroom waar uw auto gezien wordt door vele potentiële klanten.

Uw auto wordt grondig schoongemaakt, gepoetst en krijgt een technische inspectie om er voor te zorgen dat de volgende eigenaar een Koot Automotive waardige auto koopt. Kleine reparaties kunnen eventueel in opdracht voor u worden uitgevoerd. Daarna wordt de auto professioneel gefotografeerd, op onze website geplaatst en meegenomen in onze advertentiecampagnes. 

Adverteren

Hier komt uw auto tekoop.

Kosten

Voor het in de verkoop zetten van uw auto voor een consignatie verkoop rekenen wij opstartkosten. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende componenten:

Bij het tot stand komen van een succesvolle verkoop rekenen wij een verkoopfee. De opstartkosten en de verkoopfee worden na verkoop van uw auto in rekening gebracht en verrekend met het uit te betalen bedrag. Bij het tussentijds uit de verkoop halen van de auto worden enkel de opstartkosten in rekening gebracht.

Kom in contact en  verdien

meer  met uw auto.

5.0
5/5

Gebaseerd op 46 reviews