Koot Automotive Leaseplan

Wilt u graag een nieuwe auto kopen voor uw bedrijf, maar wilt u uw eigen geld niet direct gebruiken?
Wij hebben speciaal voor u het Koot Automotive Leaseplan ontwikkeld, gebaseerd op Financial Lease.

Auto kopen of leasen?

Verschil tussen operational, private en financial lease

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Wat is Financial Lease?

Financial Lease, ook wel bekend als ‘on-balance lease’, is een leasevorm waarbij uw bedrijf de auto op de balans mag zetten en afschrijven (economisch eigenaar). Dit heeft als voordeel dat u dezelfde rechten heeft als wanneer u de auto zou kopen. Daarnaast biedt deze leasevorm helderheid dankzij vaste rentetarieven en kosten. Met deze leasevorm kunt u tot wel 100% van de kosten financieren. Na het voldoen van alle termijnen wordt uw bedrijf de juridische eigenaar van de auto, na het betalen van een symbolische aankoopoptie.

Hoe werkt Finanical lease

De optimale oplossing wanneer u beperkt bent in uw budget of extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat uw liquide middelen of kredietlijnen worden aangetast. Het grote voordeel van leasen is dat uw financiële positie intact blijft voor uw kerntaken. Met het Koot Automotive Leaseplan kunt u op een slimme manier uw nieuwe auto aanschaffen.

Kom in contact!

Neem vrijblijvend contact met ons op, en onze kredietspecialisten bij BD Lease leggen u graag uit wat de voordelen van Financial Lease zijn. U kunt onze financiële adviseurs direct bellen op 085-76 05 360, of gebruik onderstaande calculator om contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakte Financial Lease offerte.

Financial lease voordelen

private lease calculator

5.0
5/5

Gebaseerd op 50 reviews