Glascoating, de ultieme bescherming voor jouw auto.

Wat is Glascoating?

Glascoating is op basis van vloeibaar glas. Glascoating is een glasfilm die we over uw autolak aanbrengen. Een Glascoating biedt een optimale bescherming tegen swirls, oftewel krasjes, die ontstaan door het gebruiken en wassen van je auto. Ook beschermt het tegen pekel, vuil, boomsappen, vogelpoep en Uv-straling.

Uw auto zal lange tijd vrij zijn van vuilhechting en zal extreem waterafstotend zijn.
We maken uitsluitend gebruik van de beste producten.

Glascoating is de optimale bescherming van uw waardevolle bezit

Bent u ook van plan om uw auto in de glascoating te zetten, om uw waardevolle bezit optimaal te beschermen? Als echte auto liefhebbers gaan wij alleen voor het beste resultaat, Koot Automotive waardig. Wij van Koot Automotive behandelen iedere auto alsof het ons eigen is.

Maar wat is het effect nu eigenlijk van een glascoating? En wat kunt u er van verwachten? Wij bieden 3 behandelingen aan om uw auto optimaal te beschermen. Na iedere behandeling is uw auto: Koot Automotive waardig, alles of niets.
3 pakket om uw auto optimaal te beschermen bestaande uit:

Een glasheldere en keiharde langdurige lakpantser.

1 BEHANDELING, GEWOON HET ALLERBESTE.

  • Grondige wasbeurt incl. alle sponningen en wielkasten
  • Doormiddel van klei word er nog meer vuil en aanslag verwijderd
  • Lichte krasjes verwijderen door middel van polijsten
  • Diepe krassen kunnen worden gerepareerd of geschuurd worden
  • Eventuele steenslagpitjes of hele kleine beschadigingen worden behandeld en gerepareerd
  • De kuststoffen worden blijvend weer op conditie gebracht
  • Ramen worden gereinigd- en ontvet en voorzien van een coating
  • De velgen en remklauwen worden gedemonteerd, dieptegereinigd, gepolijst én behandeld met onze coating
  • 2 / 4 / 6+ bescherming (afhankelijk van welke coating wordt aangebracht, informeer naar de mogelijkheden)


We gaan het u hieronder uitleggen, zodat u een juiste keuze kunt maken voor een optimale bescherming van uw auto.

Grondig Wassen

Om een goed eindresultaat te behalen, heb je een goede voorbereiding nodig. Voor de glascoating betekent dit dat de autolak eerst grondig gereinigd dient te worden met onze ph neutrale shampoo en osmose water. We wassen altijd met de 2 emmer methode om zo de waskrassen te minimaliseren. Deurstijlen, kieren, naden en wielkasten worden van vanzelfsprekend mee genomen.

 Motorcompartiment

Het motorcompartiment wordt volledig gereinigd van vuil, ontvet van olie resten en achteraf behandeld met een speciale beschermlaag.

 Kleibehandeling

Na het grondig wassen wordt de auto compleet gekleid om zo ook het vuil uit de poriën van de autolak te verwijderen en ingebrande teer, hars, zure regen, en meer vuilresten te verwijderen. Kleien gebeurt met zoals de naam al zegt speciale automotive klei, hieraan wordt een vloeistof met een speciale samenstelling toegevoegd. Deze heeft als functie het vuil los te weken en de klei met optimale lubricatie zijn werk te laten doen. Hierna zijn de poriën van de lak volledig vrij van vuil en is de lak klaar om de lak-correctie uit te voeren.

 Lakmeten

Hierna gaan we verder met de lak-correctie. Alvorens we polijsten controleren we grondig de staat van de lak en meten we elk deel van de auto op dikte van de lak. Dit om verrassingen te voorkomen in het polijstproces. Als dit is gebeurd schermen we de ramen, kunststofdelen en rubbers af als voorbereiding op het polijst werk.

 Lak correctie – Polijsten

Nu de lak diep gereinigd is en is gecontroleerd op dikte, zal deze gecorrigeerd moeten worden. Om de lak weer volledig op glans te laten komen verwijderen we alle krassen en beschadigingen door middel van polijsten. Dit doen we door de autolak in meerder stappen te polijsten.
Dit is een belangrijk proces. Dit ondersteunt namelijk de uiteindelijke glans en diepte van de kleur.
Na het intensief polijstwerk verwijderen we alle polijstresten met een zachte microvezeldoek.

De lak bevindt zich nu in de meest perfect haalbare staat. Nu kunnen we naar de volgende stap van het proces.

 Beschermen – Aanbrengen Glascoating

De autolak is nu in optimale staat, maar ook meteen heel erg kwetsbaar. Nu is het belangrijk dat we de lak gaan beschermen met het lakpantser. Een meerdaagse coating die zich diep in de autolak nestelt en beschermt tegen de weersinvloeden van buiten af. Voordat we kunnen beginnen met het aanbrengen van de glascoating gaan we eerst de lak voor behandelen met een speciale spray zodat de coating goed kan hechten.
De lak is nu optimaal beschermd. Een glascoating is met oprecht de ultieme bescherming van je autolak en zorgt ervoor dat je jarenlang kan genieten van extreme glans en diepte.

~ Protect what you love ~
Jacques Yves Cousteau

 Rubbers en Kunststof delen

Kunststof en rubber zijn onderhevig aan UV-stralen, zout, zure, regen en meer waardoor ze snel uitdrogen en verkleuren. Om dit te voorkomen brengen coaten we alle rubbers en plastic delen. De coating voedt, herstelt de originele kleur en beschermt de delen langdurig.

 Uitlaat en Sierpijpen

De uitlaat van een auto wordt snel zwart door de extreme omstandigheden. Denk aan opspattend vuil van het wegdek, de uitlaatgassen én de hoge temperaturen. We brengen deze weer perfect in zijn originele staat.

 Velgen en Remklauw coating

Velgen en remklauwen worden snel vuil en gaan vol zitten met remstof en diverse vervuiling van buitenaf. Daarom coaten we de velgen en remklauwen standaard met onze speciale coating.

Liefhebbers gingen u voor, waarom wachten? We komen graag in contact.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Kom dan in contact en dan beantwoorden we al je vragen.

5.0
5/5

Gebaseerd op 50 reviews