Onderhoud OP Zaterdag.

Ga voor het beste onderhoud voor uw auto. 

Wij werken samen met de beste garages uit Nederland om uw auto te voorzien van het beste onderhoud.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Het is weer zo ver, uw auto is toe aan zijn jaarbeurt. Het is van belang om uw auto in elk geval één keer per jaar naar de garage te brengen voor onderhoud. Tijdens een jaarbeurt bij Koot Automotive kijken wij specifiek naar waar uw auto aan toe is. Tijdens de jaarbeurt wordt uw volledige auto nagekeken én wordt u op de hoogte gesteld van ‘wat eraan zit te komen’. Zo houdt u grip op de kosten en wordt de kans op pech aanzienlijk kleiner.

APK

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt er gekeken of een personenwagen of bestelbus aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de verlichting en werkt de stuurinrichting nog wel goed? We lopen uw auto op alle wettelijke veiligheids- en milieueisen na. Mocht er iets niet in orde zijn? Dan bellen we over de extra werkzaamheden, beloofd. 

Diagnose

Bij Koot Automotive begint iedere dienst met een onderzoekje naar de klachten, net als bij de dokter. Daarom is proefrijden met de auto waarbij we de klacht daadwerkelijk ervaren ook zo belangrijk. Alleen op die manier weten we samen zeker waar deze klachten vandaan komen. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de te verwachte kosten is diagnose stellen essentieel. 

Plan direct uw afspraak.

Kom in contact en we beantwoorden al uw vragen.

Uw auto is bij ons in goede handen.

Prijzen

Iedere auto is anders én iedere auto heeft andere behoefte.

Daarom hanteren we bij Koot Automotive onderhoud op maat. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt die is ingericht op de behoefte van de auto zodat u weer zorgeloos een jaar vooruit kunt.

Voor een onderhoudsofferte komen we graag met u in contact. Gebruik onderstaande knoppen om direct in contact te komen.

5.0
5/5

Gebaseerd op 51 reviews