Koot Automotive Betaalplan:
"Eenvoudig en Zorgeloos"

Ons betaalplan helpt u zorgeloos en transparant op weg.

Waarom zou u kiezen voor ons Betaalplan?

Koot Automotive heeft een waardevolle samenwerking met BD Lease, een gerenommeerd financieel adviesbureau. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn bij de aankoop van onze auto’s, met de mogelijkheid van gespreide betaling via ons Betaalplan.

Wat is Private Lease?

Private Lease, ook wel bekend als ‘on-balance lease’, is een leasevorm waarbij uw bedrijf de auto op de balans mag zetten en afschrijven (economisch eigenaar). Dit heeft als voordeel dat u dezelfde rechten heeft als wanneer u de auto zou kopen. Daarnaast biedt deze leasevorm helderheid dankzij vaste rentetarieven en kosten. Met deze leasevorm kunt u tot wel 100% van de kosten financieren. Na het voldoen van alle termijnen wordt uw bedrijf de juridische eigenaar van de auto, na het betalen van een symbolische aankoopoptie.

Hoe werkt Private lease

De optimale oplossing wanneer u beperkt bent in uw budget of extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat uw liquide middelen of kredietlijnen worden aangetast. Het grote voordeel van leasen is dat uw financiële positie intact blijft voor uw kerntaken. Met het Koot Automotive Leaseplan kunt u op een slimme manier uw nieuwe auto aanschaffen.

Kom in contact!

Neem vrijblijvend contact met ons op, en onze kredietspecialisten bij BD Lease leggen u graag uit wat de voordelen van Financial Lease zijn. U kunt onze financiële adviseurs direct bellen op 085-76 05 360, of gebruik onderstaande calculator om contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakte Financial Lease offerte.

Waarom zou u kiezen voor ons Betaalplan?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande knop.

Uiteraard kunt u ook tijdens een gesprek met onze verkoopadviseurs aangeven dat u interesse heeft in ons Betaalplan. Of bel rechtstreeks tijdens kantooruren naar onze deskundige kredietspecialisten op telefoonnummer: 085-76 05 360. We staan voor u klaar.

Financial lease calculator

5.0
5/5

Gebaseerd op 46 reviews