Kom in Contact

Wij zijn centraal gelegen in Limmen.

Via het openbaar vervoer zijn we zowel per bus als trein goed bereikbaar.

via buslijn 167 stapt u uit op de Kerkweg in Limmen en is het slechts 500m lopen. Wilt u liever opgehaald worden? Dan halen wij u op bij de bushalte.

Komt u met de trein? Reis dan naar Station Castricum of Alkmaar, welk voor u het dichtst bij is. Wij halen u op.

Ons adres is: De Wieken 2, 1906 DC Limmen.

We zijn bereikbaar op

Maandag: 9:00 - 18:00
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 18:00
Zondag: Op afspraak

Over ons

Koot Automotive is een Nederlandse automakelaardij waarbij de klant en zijn voertuig centraal staan. Wij zijn actief in het onderhouden, vinden, verkopen en aanpassen van voertuigen. Hierbij ontzorgen wij onze klanten van A tot Z op het gebied van automotive.

Koot Automotive streeft er voortdurend naar om uitzonderlijke waarde en kwaliteit te leveren. Dit doen we door iedere auto te behandelen alsof het er een van ons is. Dit noemen we Koot Automotive waardig. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij samen met de beste professionals.

Vincent Koot

Koot Automotive, is gevormd door mij, Vincent Koot. Ik heb een lange voorgeschiedenis in de automotive branche. Ik was 16 jaar en autogek toen ik voor het eerst een auto inkocht, een nieuw leven inblies en doorverkocht.

In 2018 heb ik Koot Automotive officieel in het leven geroepen om mensen bij te staan bij het vinden, verkopen en onderhouden van hun auto’s. Vandaag de dag werk ik samen met de beste professionals om mijn klanten de allerbeste service te bieden.

Wij hopen dat u onder de indruk bent van onze website.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We zijn altijd bereikbaar.

5.0
5/5

Gebaseerd op 46 reviews